У Житомирі військовий розстріляв перехожого (відео)

Стрілянина - у житловому кварталі Житомира. Кров і поранення - вогнепальний інцидент стався ввечері у дворі багатоповерхівки.

Двоє чоловіків посварилися через... тротуар. Все тому, що один - на ньому стояв, а інший - на ньому ж - паркував своє авто. Суперечка переросла в бійку, аж раптом - лунають постріли. А знаєте, хто стріляв? Капітан збройних сил, АТОвець і до того ж - працівник місцевого військкомату. Тож, звісно, - не промахнувся.

Закохані Ігор та Юля увечері вийшли прогулятися, зустрілися з друзями і стали на тротуарі потеревенити. Коли просто на них почав їхати автомобіль.

Одразу ж між водієм та пішоходом - конфлікт. Закінчується - стріляниною

Аби врятувати свого хлопця, Юлія намагається вибити пістолет із рук стрільця. Той штовхає дівчину, і вона падає на тротуар обличчям

У дівчини - струс мозку та вибиті передні зуби! Молодь каже - свідків було багато. Проте ніхто не вступився, зокрема і родичі водія. Сам він, як з'ясувалося, аж цілий капітан Збройних сил, побував у АТО і зараз служить у місцевому військкоматі. Олексієві Данилову двадцять сім років. Мешкає у цьому ж будинку на п'ятому поверсі. Та дверей квартири журналістам відчиняти там не хочуть.

Телефоном військовий розповідає геть іншу версію. Мовляв, на тротуар не виїжджав, а стріляв, бо оборонявся Нібито компанія була напідпитку, а він - з дружиною, тещею та півторарічною донькою. Захищав своїх рідних, бо в опонента побачив ніж.

Ігор не заперечує - насправді вдарив водія першим. Зробив це, бо злякався кремезного військового.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення