У житомирській лікарні чоловік сильно побив вагітну лікарку та медсестру (відео)

У Житомирі в амбулаторії сімейної медицини пацієнт напав на лікарку та медсестру. 35-річна медик, яка перебуває на четвертому місяці вагітності, зі струсом мозку та численними синцями потрапила до лікарні. Медсестра, яка боронила колегу, й досі перебуває у шоковому стані та відмовляється спілкуватись із журналістами.

Неадекват, який напав на жінку-медика, заявив, що накинувся на сімейного лікаря, бо та відмовилася підписувати з ним декларацію. Медик підтверджує цю інформацію, і пояснює, що не хоче підписувати декларацію із агресивним пацієнтом, який раніше вже звинувачував її у смерті батька.

Нападника поліція затримала, опитала і відпустила. Виявляється, від нього клопоту і поліції, яка прийняла від нього понад 150 заяв з різноманітними скаргами, так і сусідам. Останні розповідають, що він постійно у агресивному стані – навіть до чоловіків чіпляється.

Правоохоронці підозрюють, що сам заявник може потребувати психіатричного лікування. Але це можливо тільки після експертизи та за рішенням суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення