Урвався терпець: на Вінниччині жертва домашнього насилля зарізала кривдника (відео)

На Вінниччині у селі Джуринці жінка втомилася від постійних образ і вбила сина.

Дорослий чоловік вкотре на очах у чужих людей знову почав принижувати і лаяти матір. Все сталося у гостях. Під час сварки Алла у відповідь дорікла, що той не працює, пиячить, не зміг владнати подружнє життя з жодною жінкою. На свідків родичі не зважали, гнів у їх словах був неймовірний. Зрештою, жінка встромила ніж синові просто в груди. Одного удару вистачило, аби відправити Артура на той світ.

Поки свідки викликали правоохоронців, мати просто встала і пішла. Коли приїхали правоохоронці, учасники кривавого застілля намагалися ввести копів в оману. Переконували їх, що 30-річний чоловік наклав на себе руки.

Свідки вбивства не стали осуджувати вчинок жінки, адже добре знають про всі жахіття, які коїлися за стінами помешкання родини. Артур пив і бив матір. Місцеві подейкують, що через витівки сина жінка навіть намагалась звести рахунки з життям - і отруїтися, і повіситися.

Пів року тому від важкої хвороби померла донька Алли. Вона взяла двох онуків під опіку. Проте суд відправив жінку на два місяці за ґрати. Виховання маленьких онуків лягло на плечі дідуся.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення