В Івано-Франківську чоловік намагався накласти на себе руки на очах у матері (відео)

Від кохання до зашморгу ідноді невеликий крок. Мотузку - на шию, і - з балкону четвертого поверху, так вирішив молодик в Івано-Франківську. Чолов'язі всього-навсього 31 рік А тепер - головне: його нове захоплення - жінка, в яку він закохався - спокійно спостерігала, як він із зашморгом на шиї стрибав із власного балкону. Чому любов така зла? Про те, від чого не застрахуєшся.

Дзвінок невідомих умить перетворив спокійне чергування на шалений вечір. Чоловік у зашморгу висить на власному балконі. Перелякані перехожі телефонують до поліції і кажуть адресу. Те, що побачили в квартирі копи, відверто шокує Микола Гурак, речник патрульної поліції Івано-Франківська: "Побачили , що на балконі висить чоловік з мотузкою на шиї через балкон. Але ще тримається однією рукою за перила. На його шиї була мотузка. Інший кінець мотузки був прив'язаний до балкону. Ймовірно чоловік хотів покінчити з життям"

Менше трьох хвилини - час, за який врятували 30-ти річного чолов'ягу. В хаті ж - бардак і дві жінки. Матір молодика та його кохана. Причому, поки остання просто мовчки спостерігала, як чоловік зводить рахунки з життям, матір намагалася самотужки витягнути сина. Утім, сил забракло. Усі були напідпитку.

Сусіди ж і досі шоковані. Такого від Сергія, так звати чоловіка, не чекали. Хоча знають - він неблагополучний, так само, як і його матуся, "сидить" на стакані. А відколи появилася нова коханка Дана, стало лише гірше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення