В Україні винайшли ліки від раку (відео)

Мер Глухова Мішель Терещенко повідомив про плани відкрити перший в Україні європейський центр терапії коноплею.

За словами мера, КБД (канабідіол) – це надзвичайний сорт конопель. Його першими у світі вісім років тому створили саме глухівські вчені.

«У нас є ненаркотичні коноплі, які ростуть тут, навколо Глухова. Це теж буде центр, який не працюватиме тільки для людей, які хворі, але теж для людей, які здорові, і які хочуть бути ще більш здоровими, поліпшити їх стан», - повідомив Мішель Терещенко.

У Глухові вже виготовляють насіння, протеїн, шампуні, мазі, борошно, напої, масло і свічки. Усе – конопляне.

Директор Інституту луб'яних культур Ігор Маринченко розповів, що канабіноїди коноплі оновлюють людину та дарують молодість.

В Глухові хочуть створити осередок конопле-терапії. У своєму місті мер нарахував майже дві тисячі онкохворих. І так як хіміотерапія задорога. Мішель винайшов, так би мовити, альтернативний спосіб лікування. Його проект обійдеться майже у чверть мільйона доларів. Інвестиції – приватні. Мішель зізнається: вже є бізнес-план. Ініціатор конопле-лікування сподівається, що держава дасть коноплям шанс рости законно.

В мерії планують відкрити конопляну клініку за три місяці. За словами Терещенка, вже є приміщення і безліч охочих пройти курс конопле-терапії. Зрештою, очільник міста таким чином виконає обіцянку перед громадянами: зробити їхнє місто європейським і туристичним.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення