"Ваш син потрапив у ДТП": шахраї розповіли, як влаштований брудний бізнес зсередини (відео)

"Ваш син потрапив у ДТП", - фраза, яка б мала вже стати для кожного сигналом про шахрайство. Однак довірливі люди продовжують клювати на гачок дурисвітів. Дивіться і не повторюйте чужих помилок.

У Вінниці мало не за день до поліції звернулися аж четверо ошуканих містян. Літні люди віддали зловмисникам загалом майже сто тисяч гривень.

Організатором схеми виявився чоловік, який тільки-но вийшов з місць позбавлення волі. Саме він телефонував жертвам і приголомшував їх новиною про аварію і лікарню. Шахраї ще й розписки з жертв брали, ніби ті дають благодійні пожертви. Основний потік грошей йшов у в'язницю, визнав затриманий.

Також спецпризначенці затримали двох юнаків - їм 16 та 18 років, вони з Донеччини. У Вінниці мешкали в орендованій квартирі. Під час обшуку правоохоронці знайшли кілька торб із грошима. Товариші працювали кур’єрами у складі злочинної групи.

Усього у банді, що займається телефонним шахрайством, п’ятеро людей, серед яких навіть жінка. Її з двома спільниками затримали в Одесі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення