"Вбити тебе хочемо": мажор, який розчавив дитину на очах у матері, вийшов з СІЗО на свободу навіть без вироку (відео)

Обвинуваченого у смертельній аварії, в якій загинула 10-річна дівчинка, випустили. Кирило Островський, який на своєму Хамері у центрі столиці зніс дитину на пішохідному переході тримали у СІЗО три роки. Але ось раптом мажор опиняється на свободі, навіть без вироку! Це не вкладається у голові, але навіть мати загиблої дівчинки просила відпустити з-під варти убивцю своєї доньки!

10-річна Настя разом із мамою та братом поверталася з магазину. Загорілося зелене світло і дитина рушила пішохідним переходом. Саме у цей момент Хамер-убивця зніс її на шаленій швидкості і ще кілька десятків метрів протягнув по асфальту. А водій замість того, щоб допомогти, спробував втекти. Коли свідки перегородили йому дорогу, то намагалися просто вбити. Згодом 26-річного покидька затримали і 3 роки він провів у СІЗО, але не просто так. Кажуть, що він контролював так званий тюремний "общак". Мабуть злодіям він був потрібен за ґратами. Ймовірно, коли ситуація змінилася, "Кирюху" вирішили відпустити.

На засіданні суду гурт з 5 адвокатів заявив, що не довіряють судді та прокурору. Цікаво, що суддя, яка не "змогла" продовжити обвинуваченому тюремний арешт отримала влітку квартиру. Своєю чергою донька служительки Феміди впряглася за російського виконавця і звернулася до людей зі словами: "Наше українське бидло..".

А ось під час суду один з адвокатів Островського Юрій Юрченко заявив, що його підзахисний "має працювати, має перебувати з батьками, влаштовувати особисте життя і йому нема чого робити у застінках СІЗО".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення