Вбивство Гіві: з'явилася нова версія щодо замовника (відео)

Він прославився завдяки цим жорстоким кадрам. Нікому не відомий до того «Гіві» гамселить українських військових на чолі з кіборгом Сергієм Кузьміних.

Не втримується Гіві і від політичних погроз. Найбільш знакова його заява - дійти аж до Житомира і вщент зруйнувати місто.

Але справжнє пекло дісталося його кабінету.

Вчора вранці в Макіївці, на робочому місці, ватажка бойовиків розстріляли з реактивного вогнемету «Джміль».

Накрите рожевим простирадлом тіло - це все, що лишилося від колись грізного і незворушного командира підрозділу бойовиків «Сомалі» Михайла Толстих.

На місці вибуху з позаранку працюють рятувальники. А керівництво самопроголшеної ДНР одразу заявляє про причетність до теракту України та особисто... радника міністра внутрішніх справ

Усі звинувачення у причетності до вбивства Гіві Шкіряк називає абсурдними, хоча й відверто радіє такому визнанню. Радник міністра внутрішніх справ має власну версію того, що відбувається на захоплених територіях Донбасу

Більшість експертів певні: це - або внутрішні розбірки за сфери впливу між ватажками, або російські спецслужби проводять зачистку свідків терористичних дій на Донбасі

Існує ще одна версія: Гіві знищили з подання безпосереднього керівника ДНР, Олександра Захарченка.

Олександр Захарченко, натомість, усю відповідальність за смерть Михайла Толстих ще до офіційних висновків слідства перекладає на Україну. Обіцяє помститися та повернутися навіть із потойбіччя.

Тим часом українська Служба безпеки інформацію про смерть Гіві коментує стримано.

Відтак, усім ватажкам самопроголошених республік, які ще живі, але бояться за своє життя, СБУ пропонує здатися. Кіборг Сергій Кузьміних згоден - українська тюрма для бойовиків буде кращим покаранням, аніж смерть.

Прибрати Гіві хотіли ще минулого року. Невідомі обстріляли його автомобіль, але тоді Михайло Толстих лишився неушкодженим. Він став уже 9-тим ліквідованим за останні півтора роки ватажком донбаських бойовиків. Восени в ліфті підірвали товариша Гіві - Моторолу, а минулого тижня в Луганську загинув керівник так званої народної міліції "ЛНР", Олег Анащенко. В його автівку заклали бомбу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення