Вбивцю Вороненкова таємно поховали у Павлограді (відео)

На Дніпропетровщині в умовах повної секретності поховали Павла Паршова, якого в МВС назвали завербованим Кремлем кілером російського депутата Дениса Вороненкова. Тіло Паршова вночі забрала зі столичного моргу його мати і того ж дня на цвинтарі в Павлограді відбувся загадковий похорон.

Павлоград. Маленьке місцеве кладовище. Біля свіжої могили - вузьке коло людей. Кілька жінок у чорних хустках

та хлопці спортивної статури. Це - похорон Павла Паршова. У МВС його назвали вбивцею Дениса Вороненкова. Щойно бачать камери журналістів - родичі мовчки тікають.

Тіло сина мати забрала зі столичного моргу вночі, аби тихо поховати поруч із могилою його дідуся. Жінка родом із Павлограду - тут колись жили її батьки. Очевидці кажуть - Паршова ховали у закритій труні, без відспівування - зовсім не за християнським обрядом. Труну огорнули чорним стягом із зображенням, схожим на язичницький коловрат.

А замість хреста на місці поховання встановлюють дерев'яний гостроконечний знак у вигляді неоязичницької руни. Віталій, який закопує могилу, здивований.

Іван знав покійного діда Павла Паршова. Чоловік розповідає - ще до подій на Майдані онук часто навідував батьків матері. А потім дійсно раптом виїхав до Росії.

Розповіді людей збігаються з офіційною версією слідства. За нею, завербований російськими спецслужбами, 29-тирічний житель Дніпра Павло Паршов - розстріляв екс-депутата Дениса Вороненкова, а потім загинув на операційному столі - від кулі його охоронця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення