Вчепився за дах авто, намагаючись зупинити: на Барабашово зухвало пограбували експедиторів (відео)

У Харкові на парковці ринку Барабашово викрали велику суму грошей у чоловіка, який приїхав робити закупівлю промтоварів.

Все сталося на очах сотень людей. Уранці з Мелітополя від підприємства приїхали водій та експедитор. Вони були на фурі, аби скупитися на ринку оптом. Частину причепу вже завантажили. Водій на кілька секунд поклав гроші на причіп, аж тут наче вихор з’явився незнайомець. Він схопив готівку в пакеті й стрімголов побіг, а потім заскочив в автомобіль, де на нього чекали спільники.

Пограбований чоловік заскочив до грабіжників просто на капот. Він мертвою хваткою вчепився за дах легковика, намагаючись зупинити крадіїв. Маневри з людиною на автівці тривали кілька хвилин - водій намагався скинути жертву з капоту авто. Зрештою, один із нападників видерся у люк авто і почав наносити удари ножем чоловіку.

Експедитор розповідає, що коли стався напад на напарника він вглибині причепа вкладав товари. Ошелешений чоловік одразу викликав копів, а сам залишився стерегти відчинену машину. Коли завили сирени швидкої - зрозумів, що напарник поранений.

Як виявилось, скривавлений чоловік впав на дорогу. Його побачив водій мопеда і зупинився допомогти. Коли приїхали медики, скривавлений 35-річний сміливець був при тямі, але у важкому стані. Тим часом злодії чкурнули, викравши близько 20 тисяч доларів. Вони підпалили автівку за кілометр від місця нападу - на території гаражного кооперативу. Самі крадії втекли, їх розшукують.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення