"Вершив правосуддя": у столиці чоловік розтрощив молотком голову сусіду (відео)

КАРТКА ДЛЯ ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛОМУ: 4149 5001 4785 2613 - Охріменко Олеся Володимирівна. З такими сусідами і ворогів не треба. Уявіть собі цей жах, у Києві навіжений психопат накинувся на свого сусіда із молотком. Трощив бідоласі голову, аж доки у смертоносного знаряддя не зламалася ручка! Можливо це і врятувало нещасному життя.

Того вечора у під'їзді консьєржка заклякла від жаху, коли побачила на підлозі чоловіка у калюжі крові. Над ним навис інший мешканець будинку з молотком у руці.

Несамовитий крик жінки зупинив нападника, неадекват кинув розтрощений молоток, який розбив його о голову сусіда та вийшов на двір. Коли приїхали копи, Даніло посміхався. Свого сусіда він давно вистежував.

31-річний Данило ніде не працює і живе з матір'ю. Він чує голос Путіна і вважає, що у квартирі сусідів тримають у рабстві жінок та дітей.

Згодом з'ясувалося, що чоловік справжній терорист. Він "мінував" столичний міст та розбив автівку знайомому.

Після того, як понівечив автівку, Данила за словами сусідки, забирали на лікування у спецзаклад, але дуже швидко відпустили.

Того вечора Андрій з дружиною та двома дітьми мали виїхати у справах. Чоловік пішов на стоянку за машиною, а коли повертався на нього накинувся сусід.

У чоловіка, на якого напав хворий сусід, проламана голова, йому паралізувало частину тіла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення