Вибивали зізнання, а натомість вбили людину (відео)

Ви навіть не уявляєте, за які дрібниці дехто ладен жорстоко катувати і навіть убити своїх же добрих знайомих. Тільки погляньте, що зробили з чоловіком товариші на Вінничині. Його нещадно били, душили і навіть топили. Те, що сталося там, навіть самих катів тепер шокує.

Що з її чоловіком сталася, Надія Вікторівна зрозуміла, щойно переступила поріг свого будинку в селі Суботівці. Всюди було море крові.

На слід підозрюваних правоохоронці вийшли буквально одразу. І вже за дві години затримали двох односельців загиблого. Одному - 43 роки, іншому - 31.

Навіщо вбили свого знайомого? Розповідають, як того фатального дня Іван приєднався до їхнього застілля. Випили та пішли щось собі робити, а гість залишився спати в будинку. Коли ж повернулися, не було ні його, ні хазяйських речей – мобілки та колонок до комп'ютера. Одразу вирушили вибивати зізнання.

Іван так і не зазнався, а спільники поволокли його, побитого, до річки.

Підозрювані запевняють, що залишали жертву на березі живою. Але експертиза показала інше: людину задушили і втопили. У 57 років такі екзекуції годі пережити.

За групове вбивство чоловікам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. А якщо суд врахує, що вбивали з особливою жорстокістю, то волі вони вони можуть взагалі ніколи не побачити.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення