Вибух у дитсадку під Києвом: уламки скла летіли на дитячі ліжечка (відео)

Смертоносні уламки скла стирчать просто в стінах, а посеред подвір'я – справжня руїна! У селі під Києвом стався потужний вибух. І деінде, а у дитячому садочку! Випадкові свідки буквально хрестилися і боялися за власні життя. Бо гримнуло так, що задрижала земля!

Сипалися шибки, а земля плила з-під ніг. Пенсіонери навіть подумали, що почалася війна. Люди кажуть, що на вулиці побачили білий гриб, як після ядерного вибуху.

Частина будівлі, де був харчоблок, котельня і пральня у дитсадку перетворилася на суцільну руїну. Гримнуло на стільки сильно, що стіни склалися і за мить перетворилися на купу цегли, яку накрили зверху бетонні перекриття. Місцеві кинулися у розвідку, боялися, що під завалами можуть бути жертви.

Територія дитсадка нагадує тепер поле бою. Вибухова хвиля була на стільки потужною, що фрагменти знищеної будівлі розліталися на десятки метрів. Не витримали і шибки у спальній кімнаті приміщення навпроти. Уламки скла полетіли на дитячі ліжечка. Малюків могло просто зрешетити.

І це просто щасливий збіг обставин. Батьки привели дітей вранці і через те, що не було опалення, змушені були забрати їх додому. Тільки це і врятувало малюків, а також працівників дитсадка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення