Видер частину ребра та голими руками дістав серце: на Київщині чоловік вбив друга та спалив багатоквартирний будинок (відео)

Ця пекельна трагедія в один момент зруйнувала тихе і спокійне життя майже пів сотні родин. Вибух, а потім потужна пожежа спопелили багатоквартирний будинок у селі Білогородці, під Києвом. Верхні поверхи вогонь знищив повністю. Але виною всьому - не халатність чи необережність, а умисний підпал. Вогнем злочинець намагався знищити сліди надзвичайно кривавого вбивства. Експерти згодом виявлять, що з тіла жертви вирвали серце. А душогуба, уявіть, ще й називали героєм, він навіть інтерв'ю роздавав. Тепер сусіди цього звіра у розпачі, адже лишилися без даху над головою. Будинок скоро почне обсипатися. Сам патрач ніби й готовий компенсувати збитки, але ж він у СІЗО. Розповідає, як докотився до такої жагучої помсти.

Він позбавив даху над головою 48 родин. Душогуб, який вбив товариша, просто підпалив будинок, аби приховати свій нелюдський вчинок.

Того дня до 48-річного господаря зайшов товариш. Чоловіки випивали, а гість натякнув Роману, що його дружина пішла від нього через те, що він не може її задовольнити. Цей удар нижче пояса сусід не стерпів: накинувся на друга з кулаками, а потім схопив зі столу кухонний ніж. Завдав кілька ударів у спину друга та наче досвідчений м'ясник розрубав Сергію грудну клітку. Вже голими руками нелюд видер у жертви частину ребра та видалив серце. Роман сподівався приховати мерзенну розправу. Він облив ліжко із трупом бензином, а потім присипав порохом. Коли у квартирі пролунав вибух, вбивця забіг до сусідки і повідомив про те, що почалася пожежа. Чоловіка разом із іншими мешканцями рятували через вікна. А наступного дня Роман з'явився біля будинку нібито з обпеченими руками. Навіженого різника затримали і у нього є хоча б який дах над головою, а ось 48 родин залишилася на вулиці.

Людям дали компенсацію, якої вистачило на 3 місяці. Експертиза невтішна: будинок, в якому вирувала пожежа, потребує капітального ремонту. Людей покинули сам на сам зі своєю бідою. Погорільці благають, але поки марно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення