Відібрала документи на квартиру та пенсію: на Хмельниччині племінниця перетворила стареньких бабусь на рабів (відео)

Що таке жити впроголодь і не мати жодної копійки за душею, як ніхто знають дві пенсіонерки з Кам’янець-Подільського. Жінки впевнені, все сталося через їх квартиру. За старенькими взялася доглядати їхня дальня родичка, але не просто так, а за житло. Перше, що зробила благодійниця забрала їх паспорта, пенсійні та документи на квартиру. Кожного місяця вона отримує за них пенсію, але не дає ні копійки.

Шокуюча історія не вкладається в голову. Двоє рідних сестер на схилі літ стали жертвами аферистів. Старша втратила квартиру і переїхала до молодшої. А до тієї приїхала родичка і заявила, що бере над жінкою опіку і у стареньких знову почалися проблеми. Сестри мали складне життя: виросли в інтернаті, тяжко працювали, поховали чоловіків і навіть дітей. А тепер ще і голодують.

У пенсіонерок немає документів і коштів. З появою опікунки життя пенсіонерок перетворилося на рабство. У них відібрали пенсійні посвідчення, документи на квартиру та картки, на які приходить пенсія. Пенсіонерок на вулиці побачила випадкова перехожа. Тетяна тепер підгодовує стареньких.

У поліції обіцяють покарати винних, якщо знайдуть порушення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення