Відкриті біля дитмайданчиків люки: дитина у передсмертному стані (відео)

Недалеко від дитячого майданчика у відкритий люк впав 9-річний хлопчик. Після більше ніж 3-годинної операції він досі не прийшов до тями. Одразу після трагедії з’явилися комунальники, та нашвидкуруч почали приховувати сліди злочину.

9-річний Михайло Шевелєв – спортсмен, двократний чемпіон світу з рукопашного бою. Після падіння він був на межі життя і смерті. У кареті швидкої допомоги він кілька разів приходив до тями, але рідних не пізнав.

За словами Дмитра Івахненка, завідувача нейрохірургічного відділення Запорізької міської лікарні, хлопчик у тяжкому стані. Стан оцінювався як сопор. Це стан, який передує комі.

Все сталося фактично біля дитячого майданчика. Діти гралися, і в якийсь момент Михайло зник. Свідки кажуть, що крові було дуже багато.

Місцеві мешканці запевняють: вони неодноразово звертались до відповідних служб із заявами закрити люк, та все було марно. Аж поки не сталася трагедія.

За розслідування цієї справи взялася поліція. Справу кваліфікували як необережне тяжке тілесне ушкодження (ст.128 Кримінального кодексу України). Але чи будуть шукати винного – велике питання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення