Відомого у Дніпрі адвоката звіряче побили (відео)

Вистежили біля будинку, повалили на землю, били ногами та намагалися зарізати ножем. У Дніпрі - звірячий напад на адвоката Андрія Вербу. Лише дивом йому вдалося вижити! Хто ці жорстокі агресори? І за що могли замахнутися на життя постраждалого?

На його обличчі та голові - буквально не залишили живого місця. Це - відомий у Дніпрі адвокат Андрій Верба після звірячого нападу. Бандити серед білого дня вистежили юриста просто на порозі його будинку.

Закривавленого та з численними гематомами, швидка привезла Андрія до лікарні.

Били прицільно - в голову. І навіть намагалися зарізати! Якби не сусіди, які випадково наполохали бандитів, усе закінчилося б трагедією. Постраждалий певен - це був замовний замах.

Це - прізвища підозрюваних у справі, яку веде адвокат. Один - бізнесмен, а інший - екс-кримінальник. Обидва фігурують у справі про викрадення чоловіка: його били, катували та змусили переписати на себе все майно. Нині Андрій Верба захищає постраждалого в суді.

Затримати нападників гарячим слідом - поліції не вдалося. Провадження планують відкрити за легкі тілесні ушкодження. Але можуть і перекваліфікувати справу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення