Відправила сусіда в реанімацію, отруїла худобу: на Житомирщині жінка у страху тримає ціле село і все їй сходить з рук (відео)

Тримати у страху ціле село виявляється, можуть не лише агресивні чоловіки, а й представниці прекрасної статі! На Житомирщині жіночка влаштовує односельцям "веселе" життя!

Кривавий конфлікт розгорівся через коняку, на якому до чоловіка приїхав односелець - допомогти копати картоплю. І чимось тварина не сподобалася сусідці. Жінка спочатку гучно сварилася, а потім пішла на чоловіка з лопатою. 59-річна Лариса виявилася не тільки молодшою, а і сильнішою. У підсумку сусід потрапив до реанімації. А від копів, яких викликав товариш постраждалого, жінка зачинилася у хаті. Саме там правоохоронці знайшли закривавлений одяг із сусідською кров'ю. Виявляється конфлікт з оточуючими у жінки давній. Що тільки вона не робила. І травила худобу і сіно палила і навіть рубала паркан.

Люди кажуть, що нападала жінка навіть на копів. Злу недекватку сусідку боїться все село.

Раніше Раїсі все сходило з рук. Вона відбувалася так званою адміністративкою. Але цього разу на агресорку триває кримінальна відповідальність. Та сусідка боїться, що Раїсу знову відпустять. Жінка вже кидалася з ножем на людей, але її не затримували через хвору психіку. Теоретично за те, що порубала сусіда нападниця може потрапити за ґрати на 8 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення