Викрадення доньки бізнесмена у Львові: з’явилися нові жахаючі подробиці (відео)

Анжеліка - дочка відомого у Червонограді бізнесмена. 14 жовтня 19-річну дівчину викрали у Львові, де вона живе, навчається та працює фотографом. Її батько одразу зрозумів, що має справу з зовсім юними зловмисниками.

Постраждала прийшла до однієї з квартир, щоб влаштувати фотосесію з собакою своїй 17-річній клієнтці, яку знала особисто. Однак згодом з’ясувалося, що остання була спільницею трьох викрадачів, а квартира, де вісім годин утримували заручницю, здавалася в оренду подобово.

Першому кіднепери написали повідомлення з вимогою заплатити викуп батьку викраденої дівчини. Смс було написане із купою помилок. Викликала підозру й доволі фантастична сума у цілих 2 мільйони євро. Другою смс отримала матір бранки - вже з відео.

Батько Анжеліки має два бізнеси - виготовлення меблів і цегли. Він підозрює, що до злочину викрадачі готувалися заздалегідь.

У поліції розповіли, що підозрювані переважно з неблагополучних сімей. Штурм правоохоронці проводили пізно ввечері. Мешканці будинку навіть не зрозуміли, що сталося у них під боком. Як виявилось, у банді були майже діти: 17-річні хлопець та дівчина. А керували ними старші молодики, яким уже за 20 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення