Викрито схему, як облгази вигадують борги і здирають з людей гроші (відео)

На Запоріжжі інвалід першої групи понад півроку був на лікуванні, а тому передавати показання лічильника просто фізично не міг. Коли він повернувся додому – отримав шалені рахунки за неспожитий газ і обрізаний газогін.

В платіжках вказані зовсім не ті цифри, які на його лічильнику. Чоловік навіть викликав представника «Запоріжгазу», аби той засвідчив відсутність боргів і зняв показання лічильника. Майстер прийшов і сам здивувався.

Нічого собі – непорозуміння. Підприємство не звернуло уваги навіть на висновки власного майстра, і одного дня інвалідові просто обрізали газ.

Шоковані діями Запоріжгазу і в селищній раді. Кажуть – зазвичай їх попереджають про відключення боржників. А тут чомусь усе зробили по-тихому. Наче знали, що коять щось протизаконне.

Та керівництво «Запоріжгазу» жодні пояснення не хвилюють. Їм усе одно: абонент зобов'язаний подавати показання лічильника, і не важливо – може він це фізично зробити, чи ні. В іншому випадку вони самостійно нарахують борги, а врешті, якщо їм треба, і відключать від газу.

Це схоже на якусь цинічну схему: підприємство в будь-якому випадку отримає бажані гроші. Навіть якщо ви не сплатите їм вигадані ними ж борги, вони вас потай відріжуть від газу і потім таки здеруть з вас – за підключення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення