Вирізане серце і легені: у вбивці з Білогородки знайшли безшумний пістолет диверсантів з КДБ (відео)

Шматував ножем, вирізав серце, а потім ще й влаштував масштабну пожежу. Моряк, підозрюваний у звірячому убивстві в Білогородці на Київщині, нарешті заговорив.

Пекельне полум’я залишило без даху над головою аж 40 родин. А згодом експерти приголомшили: пожежу влаштував кривавий убивця, аби приховати понівечений і випатраний труп 47-річного господаря квартири. У загиблого була перерізана горлянка, вирізане серце та частина легень. Підозрюваний на суді просить не називати його людожером.

Роман та Сергій жили по сусідству, їх часто бачили разом. Роман здавав загиблому свій гараж. Саме через це злощасне приміщення між ними часто виникали чвари. Люди подейкують, що доходило навіть до погроз. Роман затятий педант і не терпить безладу, а от орендар був замазурою. Напередодні вбивства товариші пиячили у Сергія вдома і знову посварилися.

Після вбивства Роман зачинив квартиру і пішов додому. Майже добу він мізкував над своїм алібі і вирішив влаштувати пожежу. Перед тим інсценував переписку із вже мертвим Сергієм. Потім приніс із гаража бензин, облив ним усе помешкання, а зверху ще присипав порохом. Роман планував кинути сірник і тікати до сусідів, забезпечивши собі алібі. Але не так все сталося.

У поліції пояснили, що порох вступив у реакцію, тому замість повільного загоряння стався вибух. На момент пожежі Роман імітував, що рятує товариша. Зрештою, тіло 47-річного Сергія обгоріло ледь не до кісток.

Роман приїхав з Сімферополя. Там у нього залишилась дружина із неповнолітнім сином та донькою. Він у минулому моряк, а у Білогородці працював механіком. Вдома у нього знайшли безшумний пістолет зразка 1967 року, який використовувався підрозділами КДБ в диверсійній діяльності. Тому за Романом можуть бути й інші злочини, які на даний час залишаються нерозкритими.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення