Власники зброї на Київщині влаштували бунт (відео)

Одним дарують навічно, інші - кожні три роки приходьте і подовжуйте. Це про право на збройний захист, якого фактично не мають українці, а на противагу нам, пересічним, - стволами із задоволенням користуються обрані. Остання крапля, терпець урвався! Відсутність закону про зброю - і ось він, ультиматум власників - я підкреслюю - легальної, зареєстрованої зброї. Вони влаштовують бунт.

Поки що - тихий, просто не йдуть до МВС подовжувати дозволи, і кажуть - іншого виходу - не мають. А от, що буде далі? Я припускаю - поліція почне на них своє полювання. Хто переможе? Чи не перетвориться мовчазний заколот на справжню, гучну й криваву зброярську революцію?

Ці двоє заїжджих гостей на волі в Україні пробули недовго. І якби не пильний озброєний господар, ймовірно, й далі продовжували би тероризувати, грабувати, і можливо, навіть убивати жителів Київської області.

Свої обличчя на суді молодики ховають за паперами. Неохоче кажуть,чому полізли до помешкання, і хто в групі - головний. Хоча все зрозуміло й без слів. особливо, враховуючи освіту розбійників: один - митник, другий - полісмен.

Четвіро дагестанців вдерлися до жителя Сухолуччя. З ними був ще один українець-навідник. Він і накинувся на господиню будинку. Почав душити, аж раптом - з'явився господар з рушницею. Тоді кривдник жінки і отримав смертельну кулю

Що могло би статися, не будь його вдома, Сергій й думати не хоче! Його розбудила рідна дочка - мовляв, - маму б'ють. І він кинувся донизу захищати свою родину.

Ані високий паркан, ані камери спостереження - не зупинили зухвальців. Головним був злий умисел - побити чи то вбити, але забрати все дорогоцінне. Чужа кров байдужа, і зупинили їх лише зброя і почуття гідності глави родини.

За фактом загибелі нападника поліція відкриває кримінальне провадження. Утім, згодом - закриває. У чоловіка були всі необхідні документи на зброю: рушниця - цілком легальна. Як і у багатьох, хто почали масово озброюватися. коли в Україні почався різкий зріст рівня злочинності, а правоохоронці виявилися безсилими.

Це - щонайменше 200 тисяч легальних стволів. Усі їхні власники мають продовжувати дозвіл на право стріляти кожні три роки. А якщо ні? Тоді законна зброя раптом перетвориться не незаконну?

І власники зброї вирішують - влаштувати бунт. Тихий. Змовлюються не продовжувати свої дозволи на вогнепали. Допоки цивільна зброя не отримає свого закону, а її обіг - не буде врегульований цивілізовано.

Що за це може загрожувати? Чи стає власник зброї поза законом? Чи можуть у нього ствол конфіскувати? Що трапиться, якщо на озброєного господаря, як на Сергія в Сухолуччі, нападе злочинець, і розбійника пристрелять?

Жодних наслідків ігнорування МВСівської інструкції - не буде - запевняють в українській асоціації власників зброї. Адже забрати вогнепал, який є вашою власністю, не має права нахто. Юристи радять: усі громадяни мають повне право не впускати до осель інспекторів, а набої - купувати через тих, у кого дозволи дійсні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення