Влізла в любовне гніздо подруги: в Харкові у водоймі знайшли жінку з асфальтом на ногах (відео)

У Харкові у водоймі, що розташована біля багатоповерхівок, знайшли мертву жінку, до ніг якої був прив’язаний клейкою стрічкою шматок асфальту.

Місцеві упізнали у вбитій 42-річну Наталю, яка мешкала у будинку за кількасот метрів від озера разом зі старенькою мамою та сином-підлітком. Жінка зникла близько місяця тому, проте її ніхто не розшукував - у базі зниклих вона не проходила. Востаннє живою її бачили на початку грудня. Матір Наталії планувала звернутись до поліції після новорічних свят. Сусіди розповідають, що жінка часто йшла з дому і не верталась по кілька тижнів, вела асоціальний спосіб життя.

З’ясувалось, що Наталю вбив її ж сусід, а за тим, як її убивали, мовчки спостерігала подруга дитинства.

У вечір, коли жінку вбили, вона прийшла в гості до Андрія, який винаймав житло у багатоповерхівці. Він та його співмешканка Яна пиячили, Наталя приєдналась до них. На трьох вони випили літр горілки, і Андрій пішов за добавкою. Тим часом Наталя наговорила Яні багато поганих речей про чоловіка, а та у свою чергу розповіла йому про це. Тоді Андрій накинувся на Наталю. Він сильно гамселив жінку, а коли зрозумів, що накоїв - виніс тіло на балкон, де воно пролежало два тижні. Потім душогуб втопив труп.

Експерти нарахували численні травми на тілі вбитої: садна на обличчі, зламані ребра, розрив печінки і пошкодження інших внутрішніх органів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення