Вмирали по черзі: у Борисполі на очах у 7-річної Асі загадково померла її 28-річна мати та старенький дідусь (відео)

Замість затишного родинного гніздечка – камера смерті. Трагічна історія з елементами справжньої містики розігралася у місті Борисполі на Київщині. Скалічений голова родини на підлозі, поряд з трупом рідної доньки, господиня, яка втратила зв’язок із реальністю та маленька дівчинка, що стала заручницею цього страхіття. Цей фільм жахів на яву у домі своїх родичів застали місцеві жителі. Хто чи що так познущалося з родини? Подейкують, убивця невидимий і нечутний. А ще одна жертва просто дивом вирвалася зі смертельної пастки напередодні трагедії.

У двоповерховий будинок родина перебралася нещодавно. Родичі щиро допомагали обживати нову оселю. Але того дня перед очима людей постала сцена з фільму жахів: на підлозі лежала вже мертва племінниця, поруч стогнав її батько із розпухлою синьою ногою, господиня блукала будинком наче в тумані, а за жахіттям спостерігала маленька Ася.

Медики, які прибули слідом за родичами, чомусь відмовилися забирати до лікарні голову родини. Рідні повезли постраждалих самі до лікарів. Господар згодом помер.

Напередодні трагедії нібито до будинку заходили дві невідомі жінки, але правоохоронці не виявили слідів насилля на загиблих і припустили, що у всьому винен став чадний газ. Потрібно було б зробити експертизу, але у зв'язку з тим, що слідів насилля на загиблих не виявили, справу закрили і експертизу проводити не стали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення