Вночі переслідували відомого чиновника (відео)

Під Києвом переслідували впливового чиновника – голову наглядової ради «Київміськбуду» Володимира Слончака, який до того ж є керівником юридичного управління Київської міськради.

Від світлофора, де зустрілися водії двох автомобілів, до кінцевого пункту – пожежної частини у Василькові – 9 кілометрів. Рівно стільки сріблястий «Мерседес» із трьома чоловіками в салоні гнався за «Тойотою». І зрештою – наздогнав.

За версією переслідувачів, автомобіль чиновника підрізав їх на дорозі. Тому вони гналися через весь Васильків за водієм, аби просто поговорити: мовляв, треба якось акуратніше поводитись на дорозі.

Обличчя Руслана Діденка, який зустрівся вночі з чиновником, нині все в синцях. «Я тільки двері відкрив, тільки вийшов – одразу отримав удар… Синці, щелепа болить», - каже переслідувач.

За словами чоловіка, його син віз його з Києва додому, і ще підвозили друга. Час на годиннику – близько 22.00.

А тепер спробуйте все уявити з іншого боку: у «Тойоті» їде зі своїм водієм керівник юридичного управління Київради Володимир Слончак. Він же – голова наглядової ради столичного будівельного гіганта «Київміськбуду». Раптом його автомобіль починає переслідувати «Мерседес» із трьома чоловіками всередині. Після тривалих перегонів водій залетів на подвір'я пожежної станції – там же й місцева поліція. Чиновник вийшов з машини й того, що було далі, переслідувачі точно не чекали.

«Вони вибігли з машини, дістали автомата, ножа», - розповів водій автомобіля переслідувачів Ярослав.

Сутичку зупинили поліцейські, які прибігли на постріли. Роман, який був третім у «Мерседесі», не уявляє, чим усе могло скінчитися без їхнього втручання.

«Оцей, що зразу на мене наставив зброю, каже: застрелю, не підходь, а другий, що бив дядьку Руслана, кинувся на мене, я закрився руками», - каже пасажир «Мерседеса».

Чиновник же каже – просто оборонявся, тому зробив один попереджувальний постріл вгору. У Слончака перебинтована рука. Каже – там поріз від ножа, яким розмахували нападники.

Хуліганством назвали цю подію в поліції. Кому ж вірити? Там поки не визначилися.

Подробиці – у сюжеті «Надзвичайних новин».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення