Водій, який у Харкові переїхав на Land Cruiser дітей, виявився наркоманом зі стажем (відео)

​У Харкові на зебрі, ігноруючи червоний сигнал світлофору, елітний позашляховик Toyota Land Cruiser розчавив натовп пішоходів. Скажений водій був навіть не п’яний, а під кайфом. Це підтвердила експертиза.

Під колесами джипа опинилися одразу двоє підлітків - 13-річні хлопець та дівчина. Дівчинку авто збило з ніг і переїхало передніми колесами, а хлопця зачепило капотом і ще кілька метрів протягнуло по асфальту. Діти живі - не інакше як народилися у бронежилетах, кажуть лікарі.

Водія звати Дмитро Лисенко, йому 34 роки. У мережу потрапило шокуюче відео: на ньому чоловік нишпорить у пошуках закладки у дворах багатоповерхівки, неподалік припаркована та сама біла Toyota Land Cruiser. За годину до трагічної аварії водій позашляховика кілька разів грубо порушив ПДД. Його "викрутаси" на дорозі зафільмував небайдужий водій, який повідомив про скаженого водія копам. Вони ніяк не відреагували. Чому - обіцяють розібратись у прокуратурі. Як виявилось, водій сів за кермо під дією метадону.

Дмитро Лисенко офіційно безробітний. Недешевий позашляховик взяв, мовляв, просто покататися. Land Cruiser зареєстрований на агрофірму, кінцевий бенефіціар котрої - дружина керівника Краснокутської РДА Юрія Раїни.

За свої 34 роки Дмитро встиг побувати на лаві підсудних. Його засудили до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном один рік за крадіжку фотоапарату. Місяць тому Лисенко став винуватцем ще однієї ДТП, на щастя, обійшлося без постраждалих. Чоловіка навіть ловили з наркотиками.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення