Вся правда про вбивство бізнесмена поліцейським: хто віддав наказ стріляти (відео)

За справу про вбивство маріупольського бізнесмена Володимира Мигоцького взялося також ДБР. Основні версії - умисне вбивство та вбивство з необережності.

У загадковому вбивстві маріупольського бізнесмена звинувачують копів. Вони й не приховують: дійсно застрелили чоловіка. Але лише за те, що рубав дерева в лісі, намагався втекти і переїхав поліцейського. Останній давав наказ і нині він на лікарняному. Поспілкуватись із ним неможливо, про що ясно дали зрозуміти його колеги. А от за місцем прописки про таку людину навіть не знають.

"Джантиміров Микола Григорович знаходиться на лікарняному. Тому, що саме з ним трапилось, в якому стані він наразі знаходиться та де саме він перебуває, на жаль, я не маю інформації. Я не впевнений, що він з вами буде розмовляти", - сказав речник Маріупольського районного управління поліції Юрій Корабльов.

"Надзвичайні новини" знайшли ключових свідків і учасників тих кривавих подій. Вони твердять, що наказ стріляти пролунав безпричинно.

Нагадаємо, що за офіційною версією поліція викрила осіб, які здійснювали незаконну порубку лісу. Тож фактично поліцейські застрелили лісоруба, а не бізнесмена. Він, за словами копів, намагався втекти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення