З 'явилися нові подробиці обстрілу консульства Польщі в Луцьку (відео)

Весь Луцьк - на вухах. У місті посеред ночі обстріляли консульство Польщі. І не просто, а з протитанкового гранатомету. Заряд влучив у верхній поверх! Чи вдалося комусь уціліти? Дипломати панікують! Польща екстренно закриває всі свої представництва в Україні.

Луцьк, Генеральне консульство республіки Польща. Вночі будівлю обстріляли з гранатомету. Снаряд влучив у дах і пошкодив приміщення на четвертому поверсі. Зовсім поруч від місця вибуху був один із консульських працівників. Він тоді вже спав.

Справу про обстріл польського консульства розслідує Служба безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою. Кримінальне провадження відкрили за статтею - теракт. Затриманих, чи підозрюваних поки що немає, але в СБУ переконані, що замовників злочину слід шукати в Росії.

На нічний обстріл у Луцьку відреагував Президент України. На своїй сторінці у Фейсбук Петро Порошенко розповів, що вже мав телефонну розмову зі своїм польським колегою Анджеєм Дудою і є ймовірність, що до розслідування залучать польські спецслужби. В СБУ просять про допомогу ймовірних свідків - анонімність гарантують. Тим часом, Польща закрила всі консульства в Україні на невизначений термін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення