З' явилися нові версії розстрілу поліцейських у Княжичах (відео)

Вадим Троян, в.о голови Національної поліції України Під час операції із затримання зловмисників була перестрілка і ми втратили 5 чоловік. Саме так офіційно трактують загибель п'ятьох своїх співробітників у Національній поліції. Основна версія - непорозуміння між різними підрозділами.

Співробітники ДСО затримують оперативників, яких прийняли за грабіжників, аж тут на підмогу операм налітають бійці «корду», які просто розстрілюють усіх. Але ця версія ставить більше запитань, ніж дає відповідей. Перші виникають, щойно дивишся на фото розстріляної машини ДСО. Весь у дірках від куль - напис великими літерами: поліція. Оперативник з багаторічним стажем, колишній керівник ГУБОЗ Сергій Корніч такого безладу в історії спецоперацій не пам'ятає. Сергій Корніч, екс-керівник ГУБОЗ МВС України Якщо приїхала міліцейська машина - на ній написано охорона, це цілком зрозуміле, реальна дія, і воно повинно було бути передбачено Версію намагається рятувати радник міністра Зорян Шкіряк - мовляв, стріляли, бо машина ДСО не ввімкнула проблисковий маячок.

Коментувати такий абсурд професійний розшуковець навіть не хоче. Адже в цієї спецоперації мав бути керівник, який координував би всіх - і оперативників у засідці, і спецпризначенців. Під час зустрічіз держохороною оперативники мали одразу ж показати документи. Сергій Корніч, екс-керівник ГУБОЗ МВС України

Вони зобов'язані були, хоча б один з них пред'явити документи ну може бути не про те що вони тут роблять, просто сказати - ми проводимо тут якісь заходи Якщо ж працівники ДСО не вірять оперативникам, є відпрацбований механізм, коли в ситуацію втручається сам керівник операції.

Сергій Корніч, екс-керівник ГУБОЗ МВС України З'являється керівник операції та предїявляет документи і просить хлопців або виїхати, або миттєво зв'язатися зі своїм керівництвом і отримати команду на зміну своїх дій. Але так як цього разу нічого не було зроблено, одразу пішла стрільба, мені невідомо звідки, хто ініціатор і чому.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення