З 'явилися подробиці розстрілу охоронців столичного супермаркету (відео)

Надзвичайна подія - в Києві. Нетверезий чоловік розстріляв охоронця супермаркету. Що змусило клієнта витягти пістолет? Як секьюріті примудрилися привести озброєного незнайомця до своєї службової кімнати? Ми знаємо, що відбувалося, коли вони залишилися віч на віч із відчайдушним злочинцем. "Надзвичайні новини" отримали ексклюзивне відео з кімнати охорони.

Супермаркет в самісінькому центрі Києва - в елітному торговельному центрі. Саме тут нетверезий покупець не доніс пляшку алкоголю до каси цілою - розбив. Охоронець це побачив і запросив клієнта до кімнати охорони. Що буде далі - не чекав ніхто

Поруч був іще один охоронець і напарник пораненого зміг обеззброїти агресивного клієнта та викликати поліцію. Стрільцем виявився 48-мирічний киянин. Він називається Валєрсоном - із Борщагівки. Навіть у кайданках поводиться дуже агресивно.

Навіщо Валєрсон гуляв містом із револьвером? Він не каже. Як не зізнається і в тому, що розбив пляшку в магазині. А ось у тому, що стріляв, нічого кримінального не бачить. Чомусь переконаний, що то був самозахист.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення