З 'явилися страшні подробиці смерті від отруєння у Києві (відео)

З'їв тараньку і помер. У Києві четверо людей тяжко отруїлися в'яленою рибою. Купували закуску не десь, а у великому мережевому супермаркеті. Троє чоловіків зараз в інфекційній лікарні, а от четвертого врятувати медики не змогли.

У всіх пацієнтів - страшний діагноз - ботулізм! Чому страшний? Тому що врятуватися від смертельної недуги,майже, немає шансу! Де на полицях замість безпечної їжі продається загибель, яку ані нанюхати, ані побачити? І що робити, коли раптом дізнаєшся: ось він, ботулізм?! Усе знає Ірина Винокурова.

50-річний броварчанин В'ячеслав в інфекційному відділені Олександрівської лікарні вже другий тиждень. До такого стану його довела лише одна в'ялена рибина з супермаркету.

Чоловік купив дві тараньки, однак одна рибина здалась йому несвіжою, він її викинув, а іншу зїв. З такими ж симптомами до цієї з лікарні кілька днів тому привезли ще трьох чоловіків. Одного з них - 41-річного киянина - врятувати не вдалось.У всіх чотирьох пацієнтів діагностували страшну інфекційну хворобу - ботулізм. Спочатку це схоже на отруєння, а далі з'являються характерні для цієї недуги симптоми. Медики кажуть - найбільше інфекції саме в животі риби. Тому ті, хто їсть не лише спинку, - ризикують найбільше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення