З пекла в пекло: з'явилися моторошні подробиці кривавого рейсу на Полтавщині (відео)

Закривавлені люди сидять на землі, довкола валяються їхні речі, а рятувальники та поліцейські дістають пасажирів з поваленого на бік автобуса. Картину не для слабкодухих бачили випадкові свідки і ледь мову не втратили. Жахлива аварія на трасі Київ-Харків неподалік Пирятина. Великий комфортабельний автобус прямував з Луганщини, аж раптом машина стає некерованою і просто злітає з дороги на узбіччя і перекидається. В салоні було понад двадцять пасажирів і двоє водіїв.

На узбіччі траси метушаться поліцейські, біля них стоять перелякані пасажири, яким пощастило нетравмуватися у жахливій аварії. Трохи далі лежить понівечений автобус, а біля нього медики оглядають поранених.

Через один безглуздий маневр люди всередині опинилися у смертельній пастці. Найбільше не пощастило водієві. 11 пасажирів отримали травми, а ось водій, на жаль, загинув.

Що сталося на рівній дорозі-невідомо. Поранені мовчать. Але дехто пошепки каже, що всі їхали з непідконтрольної території, тому і не поспішають розповідати про рейс.

Перевізник своєю чергою зазначає, що нерегулярні перевезення з Луганщини організовує два рази на тиждень. Попри всі обставини, потреба у пересуванні людей нікуди не зникла. А карати за ДТП нікого, водій за помилку на дорозі розплатився власним життям.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення