Задушила сина і викинулась з вікна: у Харкові лікарі заборонили допитувати матір-убивцю (відео)

У Харкові 36-річна жінка власноруч задушила 2-річного сина Дениса поясом від халата. Після цього вона намагалася вкоротити собі віку і викинулася з вікна 4 поверху, але вижила.

Жінка прийшла до тями під вікнами багатоповерхівки близько 4 години ранку 8 грудня. Вона з мобільного телефону сама зателефонувала на "102" і зізналась, що накоїла.

З переламом тазу та ребер неадекватну жінку екстрено госпіталізували до лікарні. Хоч травми і не легкі, жити вона буде. З шокового стану її вже вивели, проте лікарі не дозволяють допитати пацієнтку.

Втім, до того як жінку госпіталізували, вона розповіла правоохоронцям про мотиви скоєного. Начебто лікарі повідомили їй про невиліковну хворобу. Саме через це вона вирішила вбити малого, бо ніхто не зможе піклуватися про дитину як вона. Чи тямила жінка, що коїть, стане відомо після судово-психіатричної експертизи.

На момент вбивства та спроби самогубства вдома був батько Наталії. 60-річний чоловік переконує, що не чув, що відбувається у сусідній кімнаті.

Сусіди називають Наталію люблячою та турботливою матір'ю. Кажуть, що вона та чоловік дуже чекали на первістка. Родина порядна та забезпечена, хлопчик ходив у садочок, жодних питань до дитини не виникало. Батько малюка вдома бував рідко, бо їздив на заробітки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення