Загадкова смерть у Києві: від чого загинула гостя столиці (відео)

Загадкова смерть - у Києві. Тільки уявіть, двоє жінок замовили додому страву з ресторану, а на ранок одна з них уже не прокинулася, а інша потрапила в реанімацію. В місті - скандал!

Санітарно-епідеміологічна служба закрила ресторан на час розслідування. Та Надзвичайним новинам вдалося з'ясувати, що насправді заклад успішно працює і продовжує приймати відвідувачів! Що їм там загрожує? І чим насправді отруїлися подруги? Ми провели власне розслідування.

43-річна Ольга приїхала до Києва з Вінниці всього на один день - на виставу до сина-студента, який грає у театрі. Заночувати вирішила у подруги, в її орендованій квартирі. На вечерю жінки замовили додому суші з популярного ресторану. Більше нічого не їли.

Юля сама собі викликала швидку, а Ольга на той час вже була мертва. Саме харчове отруєння стало основною версією смерті жінки.

В Держпродспоживслужбі не лише взяли на аналіз залишки їжі, а й ніби-то на час розслідування закрили ресторан, де постраждалі купували суші. Втім, як бачимо, заклад працює.

Втім, після такого негостинного спілкування, нам таки обіцяють: з хвилини на хвилину до ресторану підїде керівник.

Керівники так і не з'явились. Віддуватись за всіх виставили цю жінку. Вона попросила не показувати її обличчя.

Родина Ольги - син та чоловік досі не можуть усвідомити втрату. Вчора жінку поховали. В довідці про смерть лікарі написали - серцева недостатність. А от що її спричинило - не зрозуміло.

Загалом у цій історії багато питань. Що має бути у суші, аби від них померли? Якщо винен справді газ, то як Юлія, опритомніла на ранок, адже газове отруєння смертельне? Крапку у цій історії має поставити експертиза, висновки якої будуть за кілька тижнів. Мешканці ж будинку, де потруїлись жінки, кажуть - справді кілька днів тому у під'їзді відчувася неприємний запах, але ніхто з людей від нього не постраждав.

Також наперередодні на сторінці у Фейсбук подробиці оприлюднила Олена Мостицька-родичка загиблої. Вона стверджує, що перед смертю кума замовляла їжу у ресторані "Мафія"

"Їжа, що вбиває. Моя кума замовила суші в Мафії - тепер її немає",- повідомила Олена.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення