Загадкова загибель: з’явились нові подробиці показової страти знаного архітектора (відео)

У Хмельницькому знайшли мертвим відомого архітектора Анатолія Москаленка. Родичі жертви називають вбивство замовною розправою, хоча у поліції наполягають на версії самогубства.

Бездиханне тіло Анатолія Москаленка знайшли в центрі міста рік тому. Чоловік сидів у власній машині за кермом, а з його грудей стирчав ніж. Він був загнаний у серце по самісіньке руків’я.

Правоохоронці переконують, що розслідувати там нічого, бо це самогубство. І хоча поліцейські виявили біля машини Анатолія слід чоловічого взуття, проте невідомо, чи знайшли його власника.

Рідні архітектора впевнені, що це була показова страта: його вбили за принциповість, бо відмовився підписувати дозвільні документи на будівництво. А от сліди вбивць, кажуть, тягнуться в Одесу. Там архітектор проектував злощасні житлові будинки. За словами брата загиблого, скоріш за все ґрунти не дозволяли зводити 20-ти чи 30-поверхові будинки.

"Треба було гроші якось виправдати. Але брат не погоджувався в експертизах", - розповів Олександр Москаленко, брат архітектора.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення