Загибель кандидата в нардепи: з’явилися нові подробиці (відео)

У Первомайську кандидата в народні депутати знайшли застреленим в боксі підприємства. Сталося це 16 липня близько 19.00. У калюжі крові на дивані свого директора побачили охоронці. Вони почули вистріл, прибігли в гараж, та налякані – викликали поліцейських.

Поруч не бачили нікого чужого, а на мисливській рушниці, яка і вбила чоловіка, за попередніми даними були тільки відбитки власника. Копи основною версією назвали суїцид. Але як чоловік міг поцілити собі в груди з довгою мисливської рушниці?

Колеги загиблого згадують: ще зранку Василь Мосякін був у доброму гуморі: жартував і ділився планами на наступні дні, адже перевиборча компанія – в розпалі.

Разом із тим, правоохоронці не відкидають версію про вбивство. Василь Мосякін був відомим у місті бізнесменом і громадським діячем, депутатом міської ради кількох скликань, працював у складі земельної комісії.

Із власних джерел журналістам стало відомо, що того вечора Василь Мосякін прийшов на підприємство напідпитку. Начебто він приніс із собою ту саму рушницю і пляшку коньяку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення