Загинула жінка: на Полтавщині легковик з подружжям залетів під навантажену фуру (відео)

Вантажівка стоїть на пішохідному переході, позаду з-під фури видніється зім’ятий легковик, а на тротуарі - труп жінки. У селі Абазівці під Полтавою - смертельна аварія. Перше, що спадає на думку - водій вантажівки почав різко гальмувати, аби пропустити пішохода. А кермувальник легковика не встиг зреагувати і влетів у багатотонку. Така версія не здивувала б нікого з місцевих, адже аварія сталася на злощасному нерегульованому переході. На цьому місці було вже не одне смертельне зіткнення, жертвами яких ставали пішоходи.

Свідки не можуть стримати емоцій, коли бачать наслідки страшної аварії на Полтавщині. Тут зіткнулися легковик та фура. Шкода на ходу залетіла піл величезну фуру. Рятувальники доклали чималих зусіль аби витягти подружжя із залізної пастки.

Чоловік отримав тяжкі травми, а ось жінка загинула на місці.

Попри те, що водії стояли на пішохідному переході, водій вантажівки запевняє, що зіткнення сталося раніше. Чоловік відчув удар і не одразу зрозумів, що сталося. 30-річний водій фури ніяк не може зрозуміти, як сталася безглузда ця ДТП, адже дорога була порожньою.

Світлана з чоловіком саме поверталися додому та на щастя залишили в гостях 9-річного сина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення