Заготівельники на Вінниччині викрадали худобу (відео)

Вони заходили вночі на подвір'я селян, відчиняли двері, а потім - залишали криваві сліди до місцевого кладовища На ранок господарі прокидалися і, йдучи червоними стежками, не могли зрозуміти - хто влаштовує страшну різанину?

На Вінниччині оперативники понад півроку вистежували злочинців і зрештою - затримали на гарячому. Ким виявивилися кровожерливі викрадачі? І яка роль у групі відводилася... жінці?

Жительку села Печера пані Юзю серед ночі розбудили правоохоронці. Від них жінка і дізналася, що її обікрали.

Господиня прямує за село до кладовища. Тут на снігу - рясні плями крові. Саме на цьому місці викрадачі зарізали її бичка та обробили тушку.

Саме за цією кривавої справої злочинців і впіймали правоохоронці. Вони ще з літа вистежували викрадачів і

зрештою - затримали просто на гарячому. За весь цей час до поліції від селян надійшли десятки заяв про викрадення худоби. Усі випадки, як під копірку, хоча й відбувалися у різних районах та областях.

Затриманих - двоє, а в злочинному дуеті - жінка. Уродженці Вінниччини - 44 роки.

Її напарник - п'тдесятишестирічний житель Київщини. Він же - водій ось цієї білої сімки Кримінальна парочка під виглядом заготівельників худоби їздила селами, видивлялася підходящий товар, а потім уночі - викрадала рогатих. Щоби ніхто не бачив, що саме везуть, до багажника клали вже оброблені туші. У салоні автомобіля - докази. Оперативники знайшли все, що потрібно для забою худоби.

За те, що вдиралися в чужі хліви та крали свійських тварин, кримінальному дуету загрожує аж до шести років позбавлення волі. Покарають ще й гривнею. Бо господарям за втрачену худобу доведеться відшкодувати. А це - десятки тисяч гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення