Замах на Шефіра: з'явилися нові подробиці нападу на першого помічника Президента (відео)

На Київщині продовжується гучна спецоперація. Ліс прочісують Нацгвардійці, поліцейські, долучили вже навіть водолазів. На Київщині силовики вже не першу добу беззупинну шукають сліди, що приведуть до кілера, який розстріляв автомобіль першого помічника президента - Сергія Шефіра.

Вранці дорогою до столиці автівку Сергія Шефіра на лісовій дорозі розстріляли з автомата. Зо два десятки куль буквально прошили машину. Соратник і близький друг президента Шефір лишився неушкодженим, але постраждав його водій. Щонайменше три кулі влучили з 58-річного чоловіка.

З'ясувалося, що Audi політика неброньована, але має спеціальні броньовані захисні пластини. І ось одну з них нібито напередедні зняв сам постраждалий водій через незначний ремонт автівки. Незрозуміло тільки, чому не повернув на місце.

У МВС кажуть, що працював професіонал. Перший постріл мав прострелити груди водія і зупинити автівку, але щось пішло не так. Кулі, що зрешетили Ауді, закупляли закордоном й спеціально переробляли.

Правоохоронці нині намагаються з'ясувати коли та як ці боєприпаси потрапили на територію України, так буде значно легше вийти на виконавця або навіть самого замовника замаху на вбивство Шефіра.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення