​Заради телефона: у Дніпрі неадеквати нанесли 25 ударів молотком беззахисному чоловіку, а потім сховали труп у багажнику (відео)

Покинута машина на березі річки, а всередині - закривавлене тіло із пробитим черепом. Жахлива розправа над 57-річним чоловіком у Дніпрі. На світанку на власному авто він поїхав порибалити до місцевої човнової станції. А вже пообіді - перестав виходити на зв'язок. Телефон мовчав, дружина запанікувала, а син вирушив на пошуки. Зрештою, таки знайшов тата - мертвим, у багажнику його ж авто! Експерти з’ясували - жертву нещадно забили молотком. Лише вдумайтесь, двадцять п’ять ударів нанесли просто у голову. Кому ж міг завадити звичайний рибак?

Про страшне вбивство тут тільки і розмови. Тиха місцина на околиці Дніпра. Тут часто гуляють місцеві мешканці. Саме тут син і знайшов зниклого батька з розтрощеним черепом у багажнику власної автівки. Копи встановили, що чоловіка нещадно забили молотком.

Згодом з'ясувалося, що до вбивства причетні двоє чоловіків. Мотиви молотобійців шокують: на чоловіка напали наркомани заради дози. На світанку неадеквати побачили беззахисного рибалку і напали заради телефона та вудочки. Здобич одразу здали у ломбард, на тому і погоріли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення