Збиралася до школи, а пішла з життя: з'явилися подробиці невимовної трагедії з 15-річною дитиною у Миколаєві (відео)

Невимовна трагедія у Миколаєві, від якої серце крається. З дев‘ятого поверху випала 15-річна дівчина і розбилася на смерть. Перед загибеллю вона була у квартирі разом із батьком і збиралася йти до школи. Чоловік переконує - й гадки не мав, що відбувається у кімнаті доньки, аж поки не почув з вулиці несамовиті крики перехожих.

Трагедія сталася вранці. Як розповідають батьки, чорний для родини день розпочався як завжди. Батько розбудив 15-річню доньку, аби не проспала до школи. Сам пішов до вбиральні, а коли повернувся вже сталося непоправне. Дівчинка вистрибнула з вікна.

Нещасна мати розповіла, що її дочка була звичайною дитиною, тихою та неконфліктною. Коли подорослішала, почала слідкувати за зовнішністю через надмірну вагу. Жінка каже, що Юлія пише вірші про смерть. Вона і досі говорить про дитину у теперішньому часі.

Родичі загиблої дівчинки вважають, що школярку могли довести до самогубства, адже підлітки часто кепкують одне з одного. А Юля була вразливою. Але у школі це категорично заперечують. Розповідають, що дитина була замкнутою і постійно користувалася гаджетами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення