Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=eqm9NUoRwnE&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=eqm9NUoRwnE&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Збив чотирьох патрульних: буйний депутат на Львівщині протаранив три поліцейські автівки (відео)

Збив чотирьох патрульних: буйний депутат на Львівщині протаранив три поліцейські автівки (відео)

Страшні крики лунали з автомобіля, за кермом якого був депутат. Грандіозний скандал на Львівщині. Там копи серед ночі помітили напрочуд дивні маневри на кільці. Позашляховик просто їхав проти руху. Хотіли спинити порушника, але де там - дременув, як навіжений. А потім ще й таранив поліцейські авто - навмисно! У результаті - аж четверо правоохоронців у лікарні. І відправив їх туди не простий п'яничка, який всівся налиганим за кермо, а народний обранець. Його колеги й самі повірити не можуть. Бо, кажуть, людина то - страшенно скромна і непитуща. Що ж змусило володаря мандата утнути таку дурість?

no video parsed

Вночі на міжнародній трасі позашляховик виписує дивні фігури на дорозі. Там водій на всіх порах вирішив пронестися проти руху. Звісно заплющити очі на таке злісне порушення поліцейські не змогли. Але вони тоді не знали, що саме для них все закінчиться лікарняними ліжками. Шалену автівку копи переслідувати на швидкості 140 кілометрів. Неадекватний водій виходив на зустрічну смугу і навіть намагався скинути правоохоронців у кювет. А коли його таки заблокували, навіжений водій додумався протаранити одразу 3 службові автомобілі. Колеги депутата кажуть, що Роман дуже спокійний і врівноважений. Односельці вважають чоловіка порядним і відповідальним. Депутата також відправили до лікарні. Він каже, що почувається зле.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення