Зґвалтування 19-річної киянки "таксистами-кавказцями": з’явилися нові подробиці (відео)

Під Києвом двоє кавказців зґвалтували молоду дівчину, прикинувшись таксистами. Вони вивезли жертву за місто і кілька годин поспіль знущалися в зачиненій квартирі багатоповерхівки з 19-річної молодиці. На крики про допомогу ніхто з сусідів не відгукнувся.

19-річна киянка після вечірки у караоке-клубі викликала таксі. Коли приїхав подібний за описом автомобіль - вона без вагань сіла на пасажирське сидіння. Лише коли рушили, дівчина помітила, що у машині двоє чоловіків, і вони везуть її не додому, а зовсім у інший бік. Стрибати на дорогу, коли машина мчить на всіх парах, пасажирка не наважилась.

Дівчину привезли на околоцю села Білогородка під Києвом, заштовхали у квартиру високоповерхівки і зґвалтували. Будинок ще мало заселений, тож ніхто не чув криків про допомогу. Коли нещасна вибралася з пастки - одразу викликала копів. Одного з ґвалтівників встигли схопити на місці. У квартирі поліцейські знайшли сережку жертви. Припертий до стінки 42-річний громадянин Азербайджану зізнався у мерзенному злочині.

Другого спільника оголосили у розшук. Його бачили на одній зі станцій метрополітену, а потім він розчинився у натовпі. Та копам вже вдалося вистежити і затримати втікача.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення