Зґвалтування на Полтавщині: поліцейський з товаришем прийшли в гості і накинулися на беззахісну жінку, поки у хаті спали четверо дітей? (відео)

Жахливий і брудний інцидент на Полтавщині. Ввечері двоє чоловіків завітали в гості до багатодітної матері-одиначки і, це просто шок, зґвалтували її. Принаймні, жінка так каже. До того ж вона запевняє, що була знову вагітна. Мало того, жертва назвала імена своїх кривдників. Вказала на колишнього міліціонера і діючого місцевого поліцейського. Останній саме на лікарняному був. Невже так захворів, що геть знесло дах?

31-річна жінка розповіла, що того вечора до неї прийшли двоє нетверезих чоловіків. У хаті вже міцно спали четверо дітей. Найменшому синові немає ще і року. Сама Сніжана сиділа за столом зі знайомим. Жінка стверджує, що чоловіки спровадили знайомого, а її зґвалтували. Вранці їй стало недобре. Сніжана відвела старших дітей до школи і садочка і попросила сусідку викликати медиків та поліцію.

У зв'язку з тим, що під підозру у зґвалтуванні потрапив дійючий правоохоронець, справою займається ДБР.

Обидва чоловіка до села жодного відношення не мають. Дільничний з сусіднього села. А місцевий дільничий зараз служить в ООС.

З неофіційних джерел стало відомо, що у чоловіки підтвердили факт інтимних стосунків зі Сніжаною, але нібито за її згодою.

Дільничний у соцмережах написав, що нікого не ґвалтував і планує це довести.

Інцидент розслідують за статтею про зґвалтування, вчинене групою осіб. Слідчі чекають на висновки експертиз. Якщо вину доведуть, то чоловікам загрожує до 12 років за ґратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення