Жінка, що викинула чоловіка з вікна у Києві, намагалася скоїти самогубство (відео)

Не витримала тяжкого болю. І свого, і коханого. У столиці посеред білого дня, на очах у купи свідків, розігралася моторошна сімейна драма. Жінка викинула з вікна 8-го поверху свого чоловіка. А потім - стала на те саме підвіконня, щоби зробити крок слідом. Не встигла. Яка скрута штовхнула жінку до найтяжчого злочину - убивства. Але на її місці може опинитися буквально кожен

Трагедія сталася о 9 ранку. Йдучи на роботу, мешканці будинку у деснянському районі столиці відчинили двері під'їзду і побачили тіло мертвого чоловіка.

51-річний Василь жив у квартирі на восьмому поверсі. Згодом на підвіконні сусіди побачили і його дружину. Ніна, так звати жінку, готувалася стрибати донизу. І поки вона вагалася, перелякані сусіди викликали поліцію. Відчиняти двері правоохоронцям господиня навідріз відмовилася. Ті майже півгодини вмовляли її відійти від вікна.

Простіть, я більше так не можу - таку прощальну записку лишила жінка. І одразу зізналася поліцейським, що це вона викинула чоловіка із вікна. У квартирі правоохоронці знайшли купу ліків та життєпідтримуючих приладів. Останній рік Василь через інсульт був прикутий до ліжка. Ніна, як могла його доглядала. Не витримала тягаря та безгрошівя - вважають сусіди.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення