Жінок катують, чоловіків вбивають: вся правда про пограбування будинків сьогодні (відео)

Озброєні до зубів – з відмичками, будівельними затяжками, ножами, битками, і навіть пістолетами – вони мріють залізти у вашу оселю вночі. Вони навіть зацікавлені, аби господарі були під рукою, і під гарячою праскою розказали – де гроші. Жінок катують, чоловіків забивають насмерть. Хвиля шокуючих нападів почалася ще кілька років тому, і відтоді не стихає.

Заможне життя за високими парканами у Старих Петрівцях не дає спокою грабіжникам. Близько другої ночі через цю огорожу перелізли бандити. Вони без жодного звуку відігнули металопластикову раму вікна й залізли в будинок. Поки внизу катували батька, аби віддав гроші, нагорі спокійно спав син-школяр.

Загиблим виявися 42-річний Роман Чумак. Він працював на керівних посадах у банківській сфері. Його тіло аж уранці знайшов малий син. З будинку бандити забрали сейф.

У Гребінках на Київщині історія майже аналогічна. Близько 20.00, навіть попри камери спостереження, п'ятеро зловмисників у масках удерлися в будинок і взялися катувати господарів. Били по голові до безтями. У будинку бандити пробули якихось 14 хвилин. Але цього вистачило, аби вбити господаря. Його дружина у реанімації, але як кажуть родичі: безнадійна.

Жертвами нападу стали 54-річний місцевий фермер Ігор Майко та його 48-річна дружина Галина. Що забрали з їхнього будинку – достеменно невідомо.

Катування праскою – українське сьогодення. У Кагарлику на Київщині з подружжя зізнання в буквальному сенсі випалювали. Четверо зловмисників, звісно ж, прийшли по гроші. Навіть кулі з пістолета господаря їх не зупинили. Бандити були в бронежилетах, а тому тільки дужче розлютилися. В будинку знайшли тільки кілька тисяч гривень, і тоді взялися за праску.

Потім садисти одягли жертвам пакети на голову, накрили ковдрою, облили алкоголем і збиралися підпалити. Жорстокий напад пов'язують із підприємницькою діяльністю господаря. Чоловік працює директором будівельної фірми.

Це лише короткий перелік жахіть, які довелося пережити українцям. В цих випадках чимало спільного, а головне - що нападників, котрі професійно калічили людей, жодного разу так і не знайшли.

Ті, хто лізе в оселю вночі, добре розуміють, що господарі вдома і вони – зайві свідки. Тож навіть віддавши все цінне, жертви навряд чи врятуються. Тому жорстока реальність свідчить: у двобої між нападником і господарем переможе той, хто зробить перший постріл. А ви маєте з чого стріляти?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення