Зігнута зі спущеними штанами: поміж соснами у Броварах знайшли мертве тіло оголеної жінки, місцеві говорять про маніяка (відео)

Від такої моторошної картини мурахи шкірою. Неймовірно страшна знахідка налякала Бровари. Там на околиці міста виявили бездиханне, напівоголене тіло жінки. Містом вже поповзли чутки про маніяка, та жорстоке зґвалтування. Невже це правда, чому загинула бідолашна, кого шукає поліція.

Околицю Броварів прочісують правоохоронці, а криміналісти сантиметр за сантиметром досліджують зелену зону. Тут поміж соснами місцева мешканка, поспішаючи на роботу, побачила мертву жінку. Картина дуже моторошна: бідолашна зігнута зі спущеними штанами. Містом одразу поповзли чутки про звірячу розправу і навіть про маніяка. Водії маршруток зізнаються, що бачили жінку ввечері. Вона нібито лежала біля зупинки ще жива. Але ніхто чомусь не викликав швидку, можливо жінку ще можна було врятувати. Документів у небіжчиці не знайшли, але зовні вона не схожа на безхатьку. Ввечері загибла нібито відпочивала з чоловіками, але що сталося вночі-невідомо.

Навпроти скверу, де знайшли тіло, знаходиться лікарня. Але звідти, на жаль, ніхто не помітив бідолашну.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення