З'явилася інформація про страшні наслідки пожежі у столиці (відео)

Страшна пожежа у столиці. Вогонь охопив чотири поверхи житлового будинку. Людей з вікон знімали за допомогою пожежної драбини, дворічного хлопчика рятувальники винесли на руках. Не лишили в диму і домашніх улюбленців. Полум'я загасили швидко. Але воно встигло наробити біди. Квартири, до яких не дістався вогонь - залило водою. Як тепер живеться погорільцям і хто міг стати причиною пожежі

Дим стовпом! З вікон аж стріляє! Полум`я охопило столичний будинок на 108 квартир. Вогонь з'явився біля пожежних сходів на шостому поверсі і за лічені хвилини дійшов аж до 9-го.

Пожежникам вдалося вивести з палаючого будинку майже чотири десятки мешканців, 6-х донизу спускали драбиною, а дворічного хлопчика ледве врятували. Його з палаючого будинку винесли на руках. А от Марія Григорівна усю пожежу просиділа у зачиненій квартирі. Вийти їй не вдалося. Якби вогонь вчасно не загасили - жінка загинула б.

Пенсіонерка Марія Андріївна не нахвалиться своїм рятувальником. Саме кіт Тигра першим внюхав дим і сповістив про небезпеку свою господарку.

Олександр із сумом гортає фотографії своєї півторарічної собаки Лоли. Коли у будинку спалахнула пожежа - до собаки було вже не дістатися.

Переживши пекельну ніч, мешканці будинку сьогодні не вийшли на роботу. Вони відмивають наслідки страшної пожежі: труть підлогу та стіни. Квартири вцілили, обгоріли загальні коридори та двері, в деяких помешканнях їх тепер взагалі немає. Кого не зачепив вогонь - залило водою. Будинок затопило аж до першого поверху.

На вулиці комунальники розгрібають купу обгорілих речей. Хто наробив стільки лиха в будинку? Встановлює поліція. Проте вже є перші версії.

Мешканці будинку підозрюють, що причиною пожежі став підпал, і підпалив будинок 39-ти річний Григорій, який живе в 57 квартирі, проте наразі його вдома не має.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення