З'явилася нові подробиці зухвалого розстрілу екс-директора Укрспирту у столиці (відео)

Зухвалий розстріл у Києві! Убили - екс-директора Укрспирту! Жорстоко і впритул - його розстріляли без єдиного шансу.

Всадили півдесятка куль. Віктор Панков вранці вийшов на роботу, та кілери вже чекали - якраз біля авто своєї жертви! Моторошне і, вочевидь, замовне убивство, і знову - посеред дня в столиці Це був справжній розстріл. Ось ексклюзивні кадри з місця злочину - неприкрите тіло жертви досліджують криміналісти.

Вогнепальні поранення - збоку в тулубі, а також в ділянці серця. Усього кілер випустив у чоловіка щонайменше 5 куль. І найімовірніше стріляв із пістолета.

Жорстока розправа над сірим кардиналом Укрспирту відбувається вранці на вулиці Михайла Гришка 9. Віктор Панков виходить зі своєї квартири о 8:10. Переходить дорогу навпроти будинку та йде вздовж вулиці до свого автомобіля,припаркованого з іншого боку. Саме в цей момент до нього під'їжджає стара червона Ауді. Із пасажирського сидіння кілер відкриває вогонь на ураження та мінімум 5 разів цілить у свою жертву.

Свідки підбігають до жертви та зарадити вже не нічим не можуть. Смерть настає миттєво. Вочевидь, чоловіка розстріляли просто на очах його коханої. Особу цього ключовового свідка правоохоронці не розкривать. Поліція одразу ввела план перехоплення, але впіймати вбивць поки не змогли.

Це квартира Віктора Панкова. Сусіди шоковані жорстокою розправою. Розповідають, що часто бачили чоловіка із тією самою дівчиною, і знали, що він багата людина.

Віктор Панков народився на Сумщині. За свої 49 він двічі встиг побувати тимчасовим директором Укрспирту, а дотепер буврадником керівника цього держпідприємства. Він неодноразово потрапляв у скандали, пов'язані з реалізацією «лівого» спирту, де крутилися захмарні суми. Через це Панков вже давно хотів піти з посади - пищуть у соцмсережах його друзі. Тому замовне вбивство через незаконні мільйонні оборудки чи не головна версія слідства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення