З'явилися нові подробиці смертельної ДТП за участю співвласника Dream Town (відео)

В одну мить життя для Рими змінилося назавжди. За якихось півкілометра від дому моторошна ДТП вбила її коханого чоловіка і батька її сина Накрите чорною плівкою тіло – це і є Сергій Лозанюк.

Шансів вижити після зіткнення з важким позашляховиком, водій маленького Хюндая не мав. Аварія сталася ввечері на вулиці Озерній. Автомобілі не роз’їхалися на повороті. Свідки одразу назвали винуватцем водія джипа.

Одразу на місце ДТП примчав шокований син загиблого.

Зараз В’ячеслав знову на місці смерті батька. Але тепер у родини багато питань до правоохоронців. Чому раптово змінили слідчого?Де інший учасник автопригоди? І чому одразу не перевірили його на алкотестері?

Виявилося, що водій позашляховика - то керівник одноГО з найбільших у Києві торговельно-розважальних центрів Давид Джинчарадзе. Ми спробували його знайти в самому закладі на Оболоні.

На роботі Давида Джинчарадзе не бачили з моменту ДТП. Де він зараз? І в якому стані? Що пам’ятає про фатальну автопригоду? Надзвичайні новини знайшли помічницю гендиректора, яка каже: він у лікарні , втікати не збирається, бо, схоже винним себе не вважає.

Щойно розслідуванням інциденту зайнялися Надзвичайні новини , як на контакт із рідними загиблого вийшов слідчий. Але почуте просто здивувало: свідки аварії не опитані ,де інший учасник - правоохоронці не знають. Щоправда, у прес-службі це спростовують.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення